Șerban Nicolae, despre „implicarea” SRI în politică: „Să meargă până la capăt cei care au ceva de spus”

Liderul grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, susține că cine are ceva de spus despre o eventuală implicare a SRI în politică la "împărțirea puterii în România" trebuie să "meargă până la capăt" cu declarațiile.

"Nu îmi dau seama dacă au informații pe care le cunosc, dar nu le spun. Mă interesează mai puțin partea de cancan, mă interesează unde a fost afectată voința electoratului, unde a fost afectată voința cetățenilor (...). Nu mă puneți să fac judecăți pe bază de declarații. Să meargă până la capăt toți cei care au ceva de spus. Să spună până la capăt cum s-au făcut lucrurile, cum s-au constituit guverne, cum s-au stabilit rezultatele alegerilor, cum s-a împărțit puterea în România", a spus Nicolae, miercuri, la Senat.

Întrebat dacă i se pare ciudat că abia acum se fac astfel de dezvăluiri, precum cele ale președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia fostul liderul al partidului Victor Ponta ar fi stabilit lista membrilor Guvernului său împreună cu directorul SRI de la acea vreme, George Maior, Șerban Nicolae a spus: "Nu, ciudat nu este. Este, mai degrabă, înfricoșător. Ciudat nu are cum să fie, pentru că o bună perioadă de timp, pe sistem mafiot, a funcționat Omerta, legea tăcerii.

De abia în momentul în care Traian Băsescu a părăsit puterea, a apărut acest fenomen de forțe centripete, așa, care împrăștiau nucleele din echipa care timp de zece ani a construit și ...

Citește pe antena3.ro