Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat din Guvern

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat din Guvern. Cei trei și-au depus demisiile în ședința Comitetului Executiv de joi, iar partidul le-a acceptat, după multe ore de discuțiile.

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat din Guvern, iar vineri, de la ora 12:00, PSD se va reuni din nou în ședință, pentru a decide numele înlocuitorilor. Despre Shhaideh și Plumb, premierul Mihai Tudose a spus că cele două și-au prezentat demisiile din clipa în care au fost citate să se prezinte la DNA, în dosarul Belina, însă au fost refuzate. Despre decizia celor două de a părăsi Guvernul, atât premierul, cât și liderul PSD au spus că cele două au ajuns la limita răbdării.

La finalul ședinței Comitetului Executiv de joi, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au spus că le mulțumesc colegilor din partid pentru sprijin.

„Mulțumesc membrilor CEx pentru susținere. Mi-am menținut decizia”, a spus Shhaideh.

„Sunt un om de partid. Pentru mine, PSD este foarte important. Am luat o decizie nu la cald. Pentru că sunt un om bun de partid și pentru că acest partid a cîștigat încrederea a milioane de oameni prin acest program, acest program trebuie să meargă mai departe”, a spus Rovana Plumb.

„Am luat decizia, mi-am menținut decizia și în cadrul CEx-ului. Mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere, dar asta e decizia pe care am luat-o”, a spus Răzvan Cuc.

VIDEO EXCL...

Citește pe libertatea.ro