Simona Halep a stat la masă cu miliardarul care conduce echipa de fotbal PSG

Simona Halep a stat la masă cu miliardarul care conduce echipa de fotbal PSG. Scena s-a petrecut la dineul oficial oferit jucătoarelor aflate la turneul de la Doha, la restarurantul Al Mirqab Ball Room din cadrul hotelului Four Seasons. Nasser Al Khelaifi a fost prezent la eveniment în calitate de președinte al federației de tenis din Qatar.

„A fost întotdeauna o plăcere să vă spun în fiecare an bun venit la această minunată cină”, le-a transmis Al Khelaifi jucătoarelor participante la Qatar Total Open.

Nu este prima dată cât Simona Halep stă atât de aproape de miliardarul Nasser Al Khelaifi. Acesta i-a înmânat jucătoarei noastre trofeul câștigat în 2014 turneul de la Doha.

Simona Halep (L) of Romania poses with her trophy next to Nasser Al-Khelaifi (R), President of the Qatar Tennis Federation, after beating Angelique Kerber of Germany in the final match of the WTA Qatar Ladies Open tennis tournament at the International Khalifa Tennis Complex in Doha, Qatar, 16 February 2014. EPA/STRINGER

Președintele clubului PSG, Nasser Al Khelaifi, a făcut parte în tinerețe din echipa de Cupa Davis a Qatarului.

În noiembrie, a fost reales în funcția de președinte al Federației Asiatice de Tenis. Nasser Al Khelaifi mai ocupă funcția de conducător executiv al BeIN Sports.

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, joi, în optimile turneului de la Doha, cu sportiva letonă Anastasija Sevastova, ...

Citește pe libertatea.ro