Simona Halep este hotărâtă: ”Am un singur scop, să câștig un turneu de Mare Șlem!”

Simona Halep este hotărâtă: ”Am un singur scop, să câștig un turneu de Mare Șlem!”.

Numărul 1 WTA, Simona Halep va debuta, marți, în primul tur de la Australian Open, împotriva sportivei din țara gazdă a turneului, Destanee Aiava.

„Antrenorul meu este australian și mi-a spus că ea este o jucătoare foarte tânără, dar foarte talentată. Va fi o provocare mare pentru mine, nu este ușor să joc împotriva unei adversare din Australia. Însă, am întâlnit de multe ori astfel de situații, așa că pot spune că sunt pregătită”, a declarat Simona Halep.

În ceea ce privește obiectivul său în acest an, Simona Halep a fost categorică: vrea să se impună în premieră într-un turneu de Mare Șlem.

Simona Halep întâlnește o sportivă de 17 ani

”Am un singur scop în momentul de față: să câștig un turneu de Mare Șlem. Încerc acum să mă concentrez pe evoluțiile mele, să îmbunătățesc unde este nevoie și sper să îmi meargă cât mai bine”, a spus Simona Halep pentru site-ul oficial de la Australian Open.

Adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open, Destanee Aiava, are doar 17 ani și este beneficiara unui wild card. În prezent, Destanee Aiava ocupă locul 193 WTA.

Citește pe libertatea.ro