Simona Halep – Venus Williams, în turul III de la Montreal. Sportiva din SUA conduce cu 3-1 la general. Ultimul duel, în 2015

Simona Halep – Venus Williams, în turul III de la Montreal. Sportiva din SUA conduce cu 3-1 la general. Ultimul duel, în 2015.

WTA Montreal – turul III

SIMONA HALEP (1) – VENUS WILLIAMS 0-0 / LIVE

După un maraton de trei ore și 7 minute cu Anastasia Pavliucenkova, joi seară, Simona Halep a declarat, la interviul de pe teren: ”Mă simt obosită. Am jucat un meci extraordinar. A fost dificil. Cu ajutorul fanilor, e imposibil să renunți”.

Despre meciul de la noapte, cu Venus Williams (foto, locul 14 WTA, 38 de ani), Simona Halep a spus: ”Nu știu cum o să-mi revin pentru meciul cu Venus. Sunt puțin moartă”.

epa04747851 Venus Williams of USA returns the ball to Simona Halep of Romania during their third round match of the Italian Open tennis tournament at the Foro Italico in Rome, Italy, 14 May 2015. EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

După ce jocurile de miecuri noapte au fost perturbate de ploaie, Simona Halep și Venus Williams sunt nevoite să dispute două meciuri într-o singură zi, joi – seara și la noapte.

Venus a jucat o oră, 30 de minute și 29 de secunde, în meciul cu Sorana Cîrstea, din turul secund. În schimb, tot joi seară, liderul WTA s-a chinuit vreme de trei orei, 7 minute și 25 de secunde. În plus, bășicile de la piciorul drept au deranjat-o pe Simona.

Simona Halep și Venus Willims s-au duelat de patru ori în circuitul profesionst. De trei ori s-a impus sora mai mare a Serenei: de ...

Citește pe libertatea.ro