STEAUA - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. Dică riscă din nou!

Cel mai interesant meci din etapa a 6-a le va aduce față în față pe FCSB și Astra, echipe care, în ultimii ani, au dus nivelul duelurilor directe la statutul de derby.

La tei zile de la egalul cu Iașiul, FCSB o atacă pe Astra cu șase foști jucători ai campioanei din 2016. Roș-albaștrii vor să-i vadă, însă, la treabă pe ultimii sosiți, Nedelcu și Romario Benzar, mai ales că cei doi nu au mai prins lista UEFA și nu pot juca în ”dubla” cu Sporting.

STEAUA - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT.

”Întâlnim sâmbătă o echipă bună a campionatului nostru, chiar dacă în acest an au schimbat mulți jucători”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă, de dinaintea partidei.

”Suntem echipa cu cele mai multe jocuri, mâine îl bifăm pe al zecelea într-o lună și asta ne va afecta puțin. Steaua poate surprinde prin calitatea individuală și prin creativitate, prin fantezia jucătorilor. În rest, e o echipă pe care o cunosc foarte bine, știm la ce să ne așteptăm”, a spus și Edi Iordănescu.

Gigi Becali a anunțat că roș-albaștrii vor evolua cu rezervele, pentru că mult mai important este meciul cu Sporting, de marți, de la Lisabona, așa că rămâne de văzut care vor fi cei 11 jucători pe care-i va desemna Dică să intre pe teren.

FCSB: Stăncioiu - R. Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovic - Ov. Popescu, Achim - D. Man, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

Astra: P. Iliev - Belu...

Citește pe romaniatv.net