Stenograme! Cum îl învăța Gigi Becali pe Florian Walter să scape de probleme cu legea

Stenograme! Cum îl învăța Gigi Becali pe Florian Walter să scape de probleme cu legea. Walter și Ioan Mărginean sunt trimiși în judecată alături de Daniel Capră și Marius Nicolae, fiind acuzați de fapte de crimă organizată, delapidare cu consecințe deosebit de grave și constituire de grup infracțional, într-un dosar în care procurorii au calculat prejudiciul la 11 milioane de euro.

Stenogramele au apărut pe site-ul suporterilor lui U Cluj, numaiu.ro.

În 2012, mai mulți jucători de la Universitatea Cluj au fost transferați la Petrolul Ploiești fără sume de transfer. În 14 noiembrie 2012, DIICOT Cluj descinde la sediul clubului Universitatea și ridică actele contabile. Walter, plecat deja la Ploiești, trăiește intens evenimentul și pe parcursul zilei discută subiectul în cercul de cunoștințe care cuprinde oameni din fotbal, ziariști, politicieni sau prieteni.

După ce e pus la curent de către Ioan Mărginean cu evenimentele din Cluj-Napoca, Walter îi propune acestuia să se autodenunțe împreună, convinși amândoi că nu au făcut nimic ilegal. În realitate, deși au avut la dispoziție o jumătate de an ca să pregătească mutarea (Walter anunțase din ianuarie că pleacă la Ploiești), transferul jucătorilor se face cu zero lei, o greșeală ce ține de abecedarul societăților comerciale.

Walter e convins că nu i se poate întâmpla nimic din moment ce crede că banii firmei sunt banii lui și îl...

Citește pe libertatea.ro