Șumudică a făcut plecăciuni în fața dictatorului Erdogan: ”E minunat ce face președintele aici. Sper să am ocazia să-i strâng mâna”

Șumudică a făcut plecăciuni în fața dictatorului Erdogan: ”E minunat ce face președintele aici. Sper să am ocazia să-i strâng mâna”.

Marius Șumudică, antrenorul de la Kayserispor, autodclarat rapidist fiindcă n-a suportat echipele puterii – Steaua și Dinamo -, a uitat de toate și i-a înălțat o odă „conducătorului iubit” al Turciei, dictatorul recep Tayyip Erdogan.

„E minunat ce face președintele aici. Cred că Erdoğan a jucat fotbal și iubește mult acest sport. Cluburile și fanii sunt norocoși să-l aibă lider. Sper să am ocazia într-o zi să-l întâlnesc, să-i strâng mâna și să-i mulțumesc pentru implicarea lui.

Dacă Erdoğan era președinte în țara mea, România ar fi fost campioană mondială”, a declarat Șumudică, într-un interviu pentru ziarul turc „Sabah”, citat de gsp.ro.

Șumudică a făcut plecăciuni în fața dictatorului Erdogan. Și Lucescu s-a gudurat pe lângă el

„Sunt lider, pentru că m-am născut lider. Oamenii nu devin lideri, se nasc lideri. Lucescu e un antrenor foarte bun. Cu el selecționer, Turcia va crește. Va putea chiar să câștige un turneu final”, a mai declarat Șumudică în interviul din „Sabah”.

Șumudică nu este singurul „dizident” din România care s-a ploconit în fața dictatorului turc. „Erdogan a avut o discuție încântătoare cu Mircea Lucescu. Fost fotbalist, Erdogan și-a experimat încrederea în Lucescu și i-a urat succes acestuia”, au scris jurnaliștii de la „Fot...

Citește pe libertatea.ro