Tăriceanu și Dragnea, viziuni diferite în cursa suspendării

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit joi, la Antena 3, despre abuzurile din Justiție, memorandumul pentru mutarea unei ambasade care stă la baza unui dosar penal și apetența pentru politică a procurorului general Augustin Lazăr.

Tăriceanu, BA, Dragnea, DA!

Mai mult, politicianul a spus că suspendarea președintelui nu este o prioritate, cât timp acesta respectă Constituția. Reamintim că Liviu Dragnea declara, miercuri, că suspendarea lui Iohannis este un plan care rămâne în picioare.

Tăriceanu a declarat joi că, atâta timp cât șeful statului respectă Constituția, nu știe dacă suspendarea mai este o prioritate. Liviu Dragnea declarare cu o zi înainte că planul suspendării rămâne de actualitate.

„Atâta vreme cât președintele va respecta Constituția, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafață, nu știu dacă suspendarea va mai fi o prioritate. Trebuie să existe un demers solid și constituțional. Cred că trebuie să ajungem la un moment T0. Ce facem cu aceste mii de dosare în care viciile de procedură sunt evidente. Actele de poliție judiciară sunt clare.

Ce facem cu ele? Le lăsăm așa?”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3. Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că suspendarea președintelui este un plan care rămâne în picioare.

Citește pe cotidianul.ro