Tarom va opera cursa Sibiu-Stuttgart, de la 15 iulie 2018

Operatorul aerian național Tarom va opera cursa Sibiu-Stuttgart, de la 15 iulie 2018, cu o frecvență de trei zboruri dus-întors pe săptămână, informează joi compania.

“Vara anului 2018 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018”, precizează operatorul aerian național, citat de Agerpres.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de miercuri, vineri și duminică.

În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu, compania TAROM operează zboruri directe spre Munchen, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă.

De altfel, Compania Tarom lansează șase noi rute pentru pasageri, după la 1 iulie 2018. Pe viitor, Tarom își propune investiții cu 64% mai mari în 2018.

“Creștem capitalul de încredere al companiei TAROM. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, directorul general al Tarom .

La rându...

Citește pe libertatea.ro