Toader anunță că nu va putea participa la întâlnirea cu procurorii care dețin funcții de conducere

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că nu va putea participa miercuri la întâlnirea cu toți procurorii care dețin funcții de conducere în parchetele din România, precizând că la data la care s-a stabilit întrevederea nu știa că va participa la ședința de Guvern și că se va deplasa la sediul Comisiei de la Veneția

"Pe data de 8 august 2018, la sediul MJ, se desfășura întrevederea cu procurorul general al PÎCCJ, procurorul-șef interimar al DNA și procurorul-șef al DIICOT. De comun acord, stabileam ca pe data de 10 octombrie să fie organizată întrevederea cu toți procurorii șefi din Ministerul Public. La data respectivă nu se cunoștea faptul că pe 10 octombrie, în calitate de ministru al Justiției, voi participa la ședința de Guvern și nici faptul că mă voi deplasa la sediul Comisiei de la Veneția!

Cu speranța participării la întrevederi similare, apreciind rolul Ministerului Public în arhitectura statului de drept, exprim convingerea unor dezbateri clarificatoare", a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Citește pe agerpres.ro