Tolo anunță că investigațiile jurnalistice se vor extinde în Libertatea, GSP și alte produse Ringier!

Libertatea își întărește echipa editorială și oferta publicistică pentru cititorii săi!

Cătălin Tolontan anunță pe blogul său faptul că, în scurt timp, investigațiile GSP se vor extinde și pe Libertatea, precum și pe alte produse Ringier.

”În afară de sport și de sănătate, domenii predilecte pentru investigațiile de până acum, vom extinde domeniile anchetelor jurnalistice, împreună cu colegii din redacțiile Ringier, începând cu Libertatea”, explică pe blog ziaristul.

”După 21 de ani ca redactor-șef la Gazeta Sporturilor, e timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Țepelin, un ziarist din noua generație, mai bun ca mine! Nu voi pleca de la Gazetă, voi continua să scriu sport foarte des și, în plus voi încerca să ajut, în redacțiile Ringier, începând cu Libertatea, la confirmarea valului de jurnaliști tineri, care au nevoie să creadă în valoarea lor și în viitorul profesiei”, spune Tolontan.

Echipa de investigații GSP a făcut, de-a lungul timpului, investigații precum Dosarul Transferurilor, 1 Mai – Monica Ridzi, Hexi Pharma, Gala Bute sau Vitalaire. Peste 10 milioane de euro a recuperat bugetul public în urma proceselor pornite de la știrile acestor investigații.

”Libertatea va împlini în 2019 trei decenii sub acest nume și este moștenitorul tradiției Informației Bucureștiului, o piatră de temelie a presei populare din România. Chiar și în vremurile în care tonul oficial...

Citește pe libertatea.ro