Tomac: Dragnea aruncă povești. Șochează pur și simplu

'Domnul Dragnea încearcă la ora actuală să arunce cât mai multe povești în spațiul public pentru a-și acoperi parte din acuzațiile care i se aduc. Cred că pot fi adevărate (n.r. - aceste dezvăluiri), dar atât timp cât și Dragnea și Ponta se acuză reciproc urându-se, evident, la ora actuală, sunt declarații pe care le spun poate cu jumătate de măsură. Fiecare spune de fapt ce îi convine la ora actuală unul despre celălalt, deci sunt afirmații care te șochează pur și simplu pentru că ne dăm seama că dincolo de ierarhia instituțională și de responsabilitatea politică sunt și lucruri care, cel mai probabil, se și întâmplă', a spus Tomac, la Palatul Parlamentului, întrebat despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea.

Tomac a adăugat că atunci când a fost consilier prezidențial atribuțiile sale erau foarte bine delimitate și nu a avut discuții cu Traian Băsescu legate de negocieri privind numirea procurorilor șefi.

Întrebat dacă știa că Băsescu ar fi negociat cu Ponta numirea procurorilor șefi, inclusiv prin intermediari, acesta a precizat:

'Recunosc că eram consilier la Administrația Prezidențială, dar la Palatul Cotroceni responsabilitățile erau foarte bine delimitate de președinte. Deci, atât timp cât mă ocupam de chestiuni ce țin de afaceri europene și relația cu Republica Moldova astea erau discuțiile pe care le aveam cu președintele Traian Băsescu, inclusiv chestiuni legate ...

Citește pe dcnews.ro