Tomac (PMP): "Poliția națională, poligon de tragere pentru politicieni!"

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferință de presă laI Iași, că abordarea imatură a PSD 'a transformat poliția națională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt niște politicieni ahtiați după putere'.

'PSD-ul și actuala majoritate parlamentară ne oferă cele mai proaste exemple pe care le poate oferi un partid prin războaiele politice care le-au transferat în sânul unor instituții cheie ale statului. Condamnăm cu fermitate această abordare imatură a PSD-ului, care a confiscat instituții cheie și în loc să caute să rezolve problemele de sistem care există în poliție, au transformat poliția națională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt niște politicieni ahtiați după putere', a spus liderul PMP Eugen Tomac în cadrul unei conferințe de presă susținută la Iași.

În opinia sa, cei aflați la guvernare ar trebui să discute despre lucruri 'care ne unesc în această țară și perspectivele și potențialul pe care îl are România'.

'În mod clar ne dezgustă profund spectacolul de prost gust pe care îl face PSD-ul în acest an. Este încă o dată o dovadă în plus a faptului că acești oameni au moștenit de la partidul comunist cele mai proaste practici', a mai declarat Eugen Tomac.

Citește pe dcnews.ro