Traian Băsescu, un nou atac dur la adresa Gabrielei Firea: „Țoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toți banii cetățenilor în propria-i proslăvire”

Fostul președinte Traian Băsescu o critică din nou pe Gabriela Firea, după controversele în care primarul Capitalei a fost implicată, în ultimele zile.

Traian Băsescu a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care o critică pe Gabriela Firea, făcând referire la episodul de pe Arena Națională, dar și la alte controverse în care a fost implicată Firea, inclusiv piesa de jumătate de milion de euro din Piața Constituției.

„Diferențe!

Țoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.

Țoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artiști prezenți la TIFF.

Țoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep și ține să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.

Țoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut.

Țoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artiști plătiți regește mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanțează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.)

Asta este diferența între un primar care lucrează pentru comunitate și o Țoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toți banii cetățenilor în propria-i proslăvire”,...

Citește pe libertatea.ro