Trump i-a răspuns lui Robert de Niro: O persoană cu IQ foarte mic, bătut în cap

După ce actorul Robert de Niro l-a jignit în repetate rânduri în ultimele zile pe președintele Donald Trump, liderul de la Casa Albă a ales să-i răspundă acestuia printr-o serie de mesaje postate pe contul său de Twitter. Președintele american spune despre actorul premiat cu Oscar că este ”o persoană cu un IQ foarte mic”.

Trump a pus la îndoială inteligența celebrului actor spunând că ”Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevărați. L-am urmărit noaptea trecută și cred cu adevărat că era bătut în cap”.

Într-un alt mesaj, Trump a scris: ”Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă și cu multe companii care investesc în țara noastră. Trezește-te, amețitule!”.

Robert De Niro, a very Low IQ individual, has received to many shots to the head by real boxers in movies. I watched him last night and truly believe he may be “punch-drunk.” I guess he doesn’t…

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 12, 2018

Mesajul președintelui vine după ce duminică seara la gala premiilor Tony, care recompensează cele mai bune producții de teatru de pe Broadway, Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump în momentul în care și-a exprimat părearea despre el.

Momentul în care actorul a spus pe scenă” F**k Trump”, a fost ovaționat de întreaga sală ...

Citește pe libertatea.ro