Trupul lui Cristian Țopescu va fi depus astăzi, în Studioul 2 al TVR

Trupul lui Cristian Țopescu va fi depus joi, în Studioul 2 al TVR, în intervalul 11.00-19.00. Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară.

“Televiziunea Română regretă dispariția lui Cristian Țopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să își ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, potrivit TVR.

“Cristian Țopescu, cel care și-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în neființă. Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanțe ale sportivilor noștri, anunțând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Țopescu făcea cunoștință cu Televiziunea Română și cu meseria care avea să îi definească întreaga viață”

Începând cu anul 1967, a lucrat în TVR ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor șef sport, realizator de emisiuni, director general adjunct, consilier PDG, mai arată sursa citată

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus I...

Citește pe libertatea.ro