Tudor Sișu spune că Dumnezeu l-a scăpat de droguri, într-un interviu pentru postul TV al Patriarhiei

Tudor Sișu spune că Dumnezeu l-a scăpat de droguri, într-un interviu pentru postul TV al Patriarhiei. Solist al trupei “La Familia”, alături Puya (Dragoș Gărdescu, pe numele său real), Tudor a fost condamnat de două ori pentru trafic și consum de droguri, dar acum susține, într-un interviu pentru Trinitas TV, că s-a întors la credință.

Celebrul cântăreț de rapp și-a petrecut aproape patru ani în spatele gratiilor, fiind eliberat condiționat, în urmă cu 5 ani, dar acum a găsit calea tuturor problemelor, credința, și spune că Dumnezeu este cel care l-a scăpat de droguri, l-a vindecat de acest viciu.

„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seamă unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Înainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu mă întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viață mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic.

Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (…) Gândul la Dumnezeu îți da sens în viață. Fiecare om pri...

Citește pe libertatea.ro