Tudose: Oricând îmi cere partidul demisionez

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au venit împreună la ședința PSD de la sediul Kiseleff, unde Comitetul Executiv Național al PSD decide care sunt miniștrii care vor fi remaniați. Anterior cei doi au avut întâlnire la un alt sediu al PSD, cel din Băneasa.

Liderul PSD și premierul au mers împreună la ședința Consiliului Național Executiv, unde discută situația Executivului, după ce premierul a recunoscut că a discutat într-un cerc restrâns despre demisie și că are în vedere mai multe schimbări în Cabinet.

Întrebat care este situația cu Guvernul, Liviu Dragnea a declarat scurt: "Păi am văzut că e 6,1 creștere economică, deci va fi mai mare".

La rând său, chestionat cu privire la o posibilă demisie, Mihai Tudose a spus că stă la dispoziția partidului.

"Oricând îmi cere partidul demisionez", a precizat Tudose.

Președintele CN al PSD, senatorul Mihai Fifor, a precizat,la rândul său că nu „crede” în chestiunea cu „miniștri cu probleme penale”, el replicându-i astfel premierului Tudose, care a indicat tocmai astfel de miniștri PSD pentru a fi remaniați.

Întrebat dacă împărtășește punctul de vedere al premierului Mihai Tudose potrivit căruia miniștrii cu probleme penale ar trebui să-și dea demisia, Fifor a răspuns: „Eu nu cred în chestiunea aceasta cu miniștri cu probleme penale”.

„Eu discut despre colegii mei care, atât timp cât în România există prezumția de nevinovăție, aceasta trebu...

Citește pe cotidianul.ro