TVR, prima reacție în cazul Emma Zeicescu

TVR, prima reacție în cazul Emma Zeicescu
Foto: www.cotidianul.ro

Societatea Română de Televiziune a transmis joi, în legătură cu punerea sub urmărire penală a prezentatoarei Emma Zeicescu de către DIICOT, că va lua „toate deciziile cu respectarea legislației în vigoare și a procedurilor interne”.

Jurnaliștii Ema Zeicescu (TVR) și Cătălin Popa (Realitatea TV) sunt urmăriție penal pentru deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, a anunțat joi Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Societatea Română de Televiziune a transmis că nu a fost înștiințată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce o privește pe Emma Zeicescu. SRTv va lua o decizie în cazul prezentatoarei în conformitate cu legea.

„Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil. Societatea a luat la cunoștință din presă despre poziția oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituții referitoare la cazul menționat. SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislației în vigoare și a procedurilor interne”, a transmis televiziunea publică.

Conform DIICOT, pe 11 august 2018, „în timp ce se aflau pe raza localității Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecții Zeicescu Emanuela și Popa Claudiu Constantin au deținut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționa...

Citește pe cotidianul.ro