Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa

Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Procurorul Direcției Națională Anticorupție (DNA) Eugen Stoina, care – aflat sub influența băuturilor alcoolice – a provocat un accident de circulație în Capitală.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost spitalizată, iar procurorul se afla în concediu de odihnă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi seară, de procurorii DNA, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a notificat instituția cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie 2018, ora 19:30, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparține și care era condus de procurorul Stoina Eugen.

Procurorul DNA Eugen Stoina | FOTO: Facebook.com

Accidentul s-a produs în București, joi – 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.

”Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulație, prin aceea că nu a păstrat distanța regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen și că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de șeful de secție”, se arată în comunicat.

Potr...

Citește pe libertatea.ro