VIDEO Dan Petrescu a revenit cu egal în campionatul românesc, Hagi a plecat ca din tun

FC Botoșani și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, meci presărat cu numeroase greșeli de arbitraj. Oaspeții au deschis scorul prin șutul lui Hoban din minutul 10, în vreme ce Burcă a egalat cu o lovitură de cap în minutul 31. Arbitrul Marcel Bârsan a comis mai multe erori mari: i-a dat doar cartonaș galben lui Omrani la o fază în care atacantul CFR-ului merita să fie eliminat, după care l-a eliminat pe Omrani la o fază la care se impunea penalty.

În plus, Bârsan nu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru gazde. „Am revenit după opt ani în campionatul românesc și nu se putea un meci mai greu, o deplasare lungă, o echipă organizată a Botoșaniului. M-a dezamăgit total că am luat gol din fază fixă“, a spus Dan Petrescu. FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat - Bordeianu, Cucu - Buș, Moruțan (Fulop '73), Golofca (Serediuc '84) - Popa (Ciacherri '84).

Antrenor: Costel Enache CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Luchin, Vinicius, Camora- Păun (Nouvier '46), Culio, Hoban, Deac (Mari...

Citește pe adevarul.ro