VIDEO EXCLUSIV/Fuego, Irina Loghin și Maria Dragomiroiu au dus cucul din Bucovina la Casa Albă!

Artiști de seamă ai muzicii românești, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și Paul Surugiu Fuego au ajuns …până lângă Casa Albă, dar și la Capitoliul Statelor Unite ale Americii, sediul guvernului celui mai important stat din lume.

Chiar dacă Donald Trump nu a fost anunțat de alaiul artiștilor noștri, vedetele noastre n-au simțit o clipă că sunt marginalizate, ba dimpotrivă, au fost răsfățate de cei mai importanți români care trăiesc visul american în centrul administrativ al Statelor Unite. Brigada artistică, ce se va întoarce în țară în luna martie, împărtășește deja dorul de România, și transmite gânduri alese tuturor românilor prin intermediul nostru, videomomente speciale de la un dineu organizat în cinstea lor.

”Ne-am pozat și la Casa Albă, fără Trump, încercând să fim cât mai aproape de simbolul american! O vila drăguță e, dar istoria lumii a plecat de aici și am fost cu toții plăcut surprinși de seriozitatea și de felul in care e organizat totul!”, spune Fuego.

Fuego, Irina Loghin și Maria Dragomiroiu ”primiți” la Casa Albă!

Paul Surugiu-Fuego și doamnele muzicii populare românești Maria Dragomiroiu și Irina Loghin s-au întâlnit cu românii din Philadelphia, Maryland, Washington, New York și urmează să susțină noi spectacole în Atlanta, Florida, Sacramento și Houston, de asemenea, în luna februarie, în Canada (Toronto, Kitchener, Edmonton și Calgary).

”Mă gândeam la cei c...

Citește pe libertatea.ro