VIDEO: PSD va evalua activitatea Ministerului Justiției și pe cea a lui Tudorel Toader

PSD va evalua activitatea Ministerului Justiției și pe cea a lui Tudorel ToaderAnunțul a fost făcut, la Interviurile Libertatea LIVE, de către Robert Cazanciuc, președintele comisiei Juridice din Senat. Politicianul spune că este nevoie de o analizată cu privire la implementarea programului de guvernare, capitolul dedicat Justiției.

Libertatea: Cum evaluați activitatea ministerului Justiției?

N-am evaluat cum se mișca ministerul în momentul de fată, dar o să fac acest la început de an. Mi -am propus împreună cu câțiva colegi din Parlament să facem o evaluare a activității ministerului, prin prisma programului de guvernare. Trebuie făcută evaluarea pornind de la programul de guvernare. Noi am venit în fața electoratului cu program de guvernare pe domeniul economic, care să aducă o viată mai bună românilor, dar avem un capitol important legat de Justiție.

În el se vorbește despre nevoia de drepturi fundamentale, de nevoia de responsabilizare, de nevoia de a apăra drepturile omului, de nevoia de continuare a unor proiecte. Discutăm despre proiecte de investiții în infrastructura instantelor.

Citește pe libertatea.ro