Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris din acest an

Unul dintre cele mai mari Saloane Auto mondiale, cel de la Paris, pare tot mai des ocolit de unele mărci auto. În acest an Volkswagen a decis ca principala sa marcă să nu participe la expoziția auto care va avea loc în toamnă. „Marca Volkswagen își revizuiește în mod constant participarea la saloanele auto internaționale. După ce a studiat acțiunile sale de comunicare pentru 2018 a decis că nu va participa la salonul de la Paris cu un stand propriu, optând mai degrabă pentru evenimente punctuale legale de produsele sale", a declarat un purtător de cuvânt al Volkswagen, adăugând că marca ar putea organiza diferite activități de comunicare în capitala Franței.

Decizia celor de la VW constituie o lovitură dură pentru salonul auto mondial de la Paris, rebotezat „Paris International Motor Show”. Și alte mărci auto, precum Ford, Opel și Volvo Cars, au anunțat că nu vor participa la salonul de la Paris. În schimb, alte mărci din grupul Volkswagen, respectiv Audi, Skoda, Seat și Porsche, și-au confirmat prezența la evenimentul care va avea loc în perioada 2-3 octombrie la centrul expozițional de la Porte de Versailles.

„Costurile excesive și beneficiile reduse cu privire la legăturile cu consumatorii și construire de imagine nu justifică eforturile. Saloanele auto sunt condamnate dacă nu găsesc o nouă abordare", susține Ferdinand Dudenhoeffer, director la Center for Automotive Resea...

Citește pe capital.ro