Zlatko Dalici: Dați-mi Real Madrid sau Barcelona și voi cștiga trofee

Selecționerul Croației, Zlatko Dalici, a declarat, joi, că pe parcursul carierei a ales mereu calea cea mai dificilă și că obișnuiește să spună că dacă ar avea la dispoziție Real Madrid sau FC Barcelona atunci ar obține și el trofee, informează 24matins.fr.

“Pe parcursul carierei mele, al vieții mele, am ales mereu calea cea mai dificilă. Am plecat în străinătate cum am găsit de lucru. În Europa nu suntem respectați, chiar dacă antrenorii croați au reușit. În Europa, vreți nume mari… Am început la un club mic, spunându-le: ‘Nume mare, bani mulți, greșeală mare’. Am început de jos și mi-am făcut un nume, am antrenat la unele dintre cele mai mari cluburi din Asia.

Am crezut în mine și când am fost chemat la națională nu am stat pe gânduri. Însă nimic nu mi-a venit pe tavă, nu ca în Europa, unde unii au joburi la cluburi mari pentru că au fost jucători mari. Croația are antrenori mari: Niko Kovac, Slaven Bilic… Eu obișnuiesc să spun: dați-mi Real Madrid sau Barcelona și voi câștiga trofee”, a spus Dalici.

Citește pe sport.hotnews.ro