Zvonul se confirma: Emmanuel Macron a scris un roman erotic!

Președintele Franței ar fi scris în tinerețe un roman erotic despre relația sa cu Brigitte Macron, susține autoarea biografiei Primei Doamne a acestei țări.

În cadrul volumului biografic ce urmează să fie lansat peste câteva zile autoarea, ziarista Michelle Brun, susține că deține dovada care, în opinia sa, confirmă zvonul privind existența ficțiunii erotice bazată pe începutul controversatei povești de dragoste dintre Emmanuel Macron și femeia care i-a fost profesoară de artă dramatică înainte de a-i deveni soție.

Aspirațiile literare din tinerețe ale lui Macron au fost deja bine documentate, însă zvonurile privind romanul erotic scris de actualul președinte al Franței nu au fost confirmate oficial.

În cartea sa biografică intitulată ''Brigitte Macron, l'affranchie'', Brun citează mărturia unei vecine a familiei din orașul Amiens, fostă dactilografă, care a declarat că Macron i-a cerut ajutorul. ''Îl stiam din cartier și într-o zi m-a rugat să-i dactilografiez 300 de pagini ale romanului său'', a spus ea biografei Maelle Brun.

''Un roman îndrăzneț, puțin 'picant'! Evident, numele nu erau aceleași, însă cred că a simțit nevoia să exprime ceea ce simțea la acea vreme'', a apreciat femeia care a dorit să rămână anonimă. Fosta dactilografa a subliniat că nu a păstrat o copie a manuscrisului care, foarte probabil, ar fi stârnit mult interes în prezent în rândul celor fascinați d...

Citește pe jurnalul.ro