Stirileprotv.ro: Ultimele știri

Anii de exil. 30 decembrie 1947, anul în care Regele Mihai a fost obligat să își părăsească țara

30 decembrie 1947 este ziua în care regimul comunist, criminal, impus de Moscova a început să lucreze la mutilarea unui întreg popor.

14 minute
Femeile din viața Regelui Mihai. Principesa Elena a Greciei și Danemarcei, mama care și-a dedicat...

"O mamă care mă făcea să râd". Așa o descria Mihai pe principesa Elena a Greciei și Danemarcei. O femeie bună, generoasă, sensibilă, dar mai ales o mamă care și-a dedicat viața fiului ei.

14 minute
Autoritățile ucrainene ar putea aproba extrădarea lui Saakașvili în Georgia

Fostul președinte georgian Mihail Saakașvili ar putea fi extrădat de autoritățile ucrainene, a declarat procurorul general al Ucrainei, Iuri Luțenko.

9 ore
Rusia ar urma să reia cursele aeriene către Egipt, la doi ani de la incidentul aviatic din Sinai

Rusia și Egiptul au semnat un acord de cooperare privind securitatea civilă, care reprezintă primul pas spre reluarea curselor aeriene spre Cairo.

9 ore
UE impune măsuri mai aspre pentru platformele bitcoin

Statele din Uniunea Europeană au aprobat, vineri, reglementări mai stricte privind platformele de schimb pentru bitcoin și alte monede virtuale, pentru a preveni spălarea banilor și finanțarea tero...

9 ore
Femeie reținută, după ce ar fi amenințat cu cuțitul mai multe persoane, într-un autobuz din Ploiești

După ce oamenii s-au mobilizat pe Facebook, suspecta a fost prinsă. Este vorba despre o femeie de 44 de ani, din localitatea Șoimari, cunoscută pentru comportamentul agresiv. Inspectoratul de Poliț...

10 ore
Marian Godină, postare virală despre efectul schimbării Codurilor Penale

Într-o postare care a devenit rapid virală, polițistul Marian Godină a explicat cu un exemplu concret cum ar fi afectată munca sa modificările Codurilor Penale propuse de PSD și ALDE.

10 ore
Ciocniri violente în Palestina. Trei persoane au murit, 150 au fost rănite

Trei palestinieni au fost uciși și 150 de persoane au fost rănite, vineri, în urma protestelor declanșate de decizia Statelor Unite de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului.

10 ore
Cea mai populată insulă din Indonezia, zguduită de un cutremur de 6,5 pe Richter

Un cutremur de 6,5 pe Richter a avut loc, vineri, în largul coastelor insulei Java din Indonezia, potrivit Institutului american de geofizică (USGS). Pentru moment, nu au fost raportate victime.

10 ore
Mesajul lui Rex Tillerson, în Consiliul de Securitate al ONU: Nu căutăm și nici nu ne dorim un ră...

În cadrul Consiliul de Securitate al ONU, secretarul de stat a vorbit despre necesitatea de a se ajunge la un dialog, pe tema programului nuclear al Phenianului, informează AFP, citat de Agerpres. ...

10 ore
Cum arată Trenul Regal, care îl va conduce pe Regele Mihai, pentru ultima dată, la Curtea de Arge...

Trenul Regal va conduce, sâmbătă, sicriul Regelui Mihai, pentru ultima dată la Curtea de Argeș, în drumul spre necropola regală în care se va odihni alături de Regina Ana.

10 ore
Guvernul a aprobat proiectul privind introducerea manualului unic. Specialiștii îl contestă

Toți elevii vor studia pe baza unui singur manual, potrivit unui proiect de lege, aprobat acum de Guvern. Manualul câștigător va fi votat de profesori și toți copiii vor învăța după el, chiar dacă ...

11 ore
Tot mai mulți români își fac cumpărăturile la Viena. Ei cheltuiesc, în medie, 250 de euro pe zi

Românii au prins gustul cumpărăturilor făcute la Viena. Sute de mii ajung în fiecare an, în capitala Austriei, mai ales în decembrie, la vestitele târguri de Crăciun. Oficialii austrieci au calcula...

11 ore
Rețetele de sarmale dezbină românii. În Moldova sunt minuscule, în Ardeal uriașe și cu stafide

Curând, România întreagă va prinde un miros amețitor de sarmale! Sunt zeci de rețete și mii de secrete, dar și rivalități savuroase între regiunile țării, care se lămuresc pașnic doar în farfurie.

11 ore
Românii își îngrijesc mai bine casele decât pe ei înșiși. Cât de puțin săpun cumpără anual

Cheltuim mai mulți bani, pentru detergenți și balsam de rufe, dar nu și pe săpun și pastă de dinți. Asta arată un studiu despre cumpărăturile făcute de romani.

11 ore
Regele Mihai, înmormântat în locul considerat de Carol I foarte aproape de cer

Regele Mihai își va dormi somnul de veci la Mănăstirea Curtea de Argeș, acolo unde sunt înmormântați toți regii României.

11 ore
România riscă să devină o țară de bătrâni, cu doar 12 milioane de locuitori. Dezastrul anunțat de...

Dacă vă întrebați cum va arăta România în următorii 40-50 de ani, Institutul Național de Statistică a construit câteva scenarii îngrijorătoare.

11 ore
Români opriți la aeroport fiindcă aveau tot porcul în bagaje. "Pune înapoi cârnatul"

Cu bucate tradiționale în geamantan, romanii iau zilele acestea cu asalt aeroporturile din întreaga țară, în speranța că ai lor, care trăiesc de ani buni peste hotare, vor avea gustul de acasă, pe ...

11 ore
Programul funeraliilor Regelui Mihai, pentru ziua de sâmbătă

Casa Regală a transmis, vineri, programul funeraliilor Regelui Mihai I al României pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie.

12 ore
Bătrână de 93 de ani, încătușată și dusă la închisoare, după ce a reufzat să își părăsească apart...

O femeie de 93 de ani din Florida a fost arestată, marți, după ce a refuzat să părăsească căminul de bătrâni în care locuia.

12 ore