1000 de tricouri inscripționate cu imaginea Catedralei Notre-Dame, vândute în doar 30 de minute de clubul sportiv Paris Saint-Germain2Foto© bzi.ro

1000 de tricouri inscripționate cu imaginea Catedralei Notre-Dame, vândute în doar 30 de minute de clubul sportiv Paris Saint-Germain

, 5 știri, 14 vizualizări

Clubul Paris Saint-Germain a anunțat, luni, că toate cele 1000 de tricouri inscripționate cu textul "Notre-Dame" au fost vândute în 30 de minute.

În urma incendiului din 15 aprilie, flăcările au cuprins Catedrala Notre Dame din Paris, iar campioana Franței și-a arătat solidaritatea prin tricourile purtate la ultimul meci de campionat, cu AS Monaco, scor 3-1, tricouri care au avut inscripționat numele și imaginea monumentului.

Clubul parizian a pus în vânzare 1000 astfel de tricouri, fiecare costând 100 de euro, iar acestea s-au epuizat într-un timp record, fie pe internet, fie în magazinele fizice. "Mulțumim pentru solidaritate!", a fost mesajul lui PSG, postat pe Twitter. Toți banii obținuți vor fi donați către asociațiile pompierilor din Paris care au contribuit la stingerea incendiului de la Catedrala Notre Dame.