15 cetățeni din Irak și Siria au trecut ilegal frontiera din Serbia în România5Foto© stirileprotv.ro

15 cetățeni din Irak și Siria au trecut ilegal frontiera din Serbia în România

, 7 știri, 20 vizualizări

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Oravița - județul Caraș Severin au depistat, vineri seara, în localitatea de frontieră Comorâște, 15 persoane, cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zona de frontieră. Aceștia au fost conduși la sediul instituției pentru cercetări.

“În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că cele 15 persoane sunt cetățeni din Irak și Siria, dintre care 12 adulți, cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani și trei minori, cu vârste cuprinse între șase luni și 5 ani. Întrucât unul dintre adulți a acuzat o stare de rău, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița în vederea acordării de îngrijiri medicale. În prezent, starea lui de sănătate este stabilă și se află la sediul sectorului poliției de frontier”, au transmis cei de la Poliția de Frontieră.

Cetățenii străini au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România și că intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei.