A sărit în piscină, de fericire că a câștigat Halep, dar s-a lovit la cap și a murit
Foto: www.bzi.ro

A sărit în piscină, de fericire că a câștigat Halep, dar s-a lovit la cap și a murit

10 știri, 143

Un tânăr de doar 28 de ani din Satu Mare, Attila Ganea a murit, după ce a sărit în piscină, de bucurie că a câștigat Simona Halep turneul de tenis Roland Garros. Bărbatul s-a lovit la cap pentru că s-a lovit de fundul bazinului de mici dimensiuni.

Attila Ganea a petrecut sâmbătă, la ziua de naștere a unui prieten, în localitatea Moftin, județul Satu Mare, scrie gazetanord-vest.ro. Tinerii au urmărit meciul Simonei Halep din finala de la Roland Garros și, bucuroși că românca a câștigat primul titlu de mare șlem, au sărit cu toții în piscină.

În urma plonjonului, Attila s-a lovit cu capul de fundul bazinului. După ce a ieșit din apă, tânărul a acuzat dureri de cap și în zona cervicală, dar nu a mers la medic.

După ce a dormit câteva ore, bărbatului i s-a făcut rău, iar prietenii săi au chemat de urgență o ambulanță. Sâmbătă seara, Attila Ganea a fost transportat la Spitalul Județean din Satu Mare.

În urma unei analize Computer Tomograf, medicii au stabilit că tânărul avea fractură cervicală. Între timp, Attila nu-și mai simțea partea stângă a corpului și se simțea din ce în ce mai rău. Cadrele medicale au decis să-l țină pe bărbat în comă indusă.

Duminică, bărbatul a făcut un accident vascular cerebral, iar medicii au decis să-l transfere la o clinică din Cluj cu o ambulanță.

Attila Ganea a fost operat pentru a-i fi înlăturat hematomul, însă a murit. Potrivit medicilor din Clu...

    Citește pe libertatea.ro