A murit fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici. Avea doar 13 ani a trecut prin multe interven’ii chirurgicale

A murit fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici. Avea doar 13 ani a trecut prin multe interven’ii chirurgicale

13 știri, 24

Fotbalistul Cosmin Pașcovici trece printr-o grea suferință după ce fiul său, Denis, a încetat din viață la numai 13 ani.

Denis, fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici, a murit joi, 11 octombrie, la vârsta de 13 ani. Denis a trecut prin numeroase operații, intervenții pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie și radioterapie și nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat în căruciorul cu rotile, potrivit adevarul.ro.

Cosmin Pașcovici, care a activat la echipe precum Dinamo și Farul, a plecat în străinătate să muncească pentru a face rost de bani pentru tratamentele medicale ale fiului său, Denis.

„Zbor lin, Denis“, este mesajul transmis de mama lui denis, Ionela Adina.

Aceasta a postat și o fotografie cu următorul mesaj: „Te voi iubi mereu și te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo… ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”.

„În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.

Federația Română de Fotbla și Echipa Națională de Fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”,...

Citește pe libertatea.ro