Șapte persoane rănite într-un accident în Petroșani
Foto: www.romaniatv.net

Șapte persoane rănite într-un accident în Petroșani

8 știri, 17

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență, după ce două autoturisme s-au ciocnit. O persoană se afla în stare gravă și era încarcerată, potrivit News.ro.

”Accident rutier în municipiul Petroșani soldat cu mai multe persoane rănite, dintre care una grav și încarcerată. Pompierii Detașamentului Petroșani specializați în descarcerare și prim ajutor precum și echipaje SAJ au intervenit pentru salvarea a șapte persoane - o femeie, cinci bărbați și un copil în vârstă de 5 ani. Cei șapte se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune. Cel mai grav rănit, un bărbat, a fost încarcerat fiind eliberat din autoturism după intervenția echipei de descarcerare.

Toți răniții, cu politraumatisme în urma accidentului rutier, au fost transportați conștienți la UPU Petroșani, cu ambulanțele. Accidentul a avut loc în zona Minei Livezeni. Un bărbat se află în stare gravă, cu traumatism cranian, toracic și fractură de femur. Un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus și a acroșat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani, înmatriculat in județul Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal”, anunță ISU Hunedoara.

    Citește pe evz.ro    Tendințe