Trei oameni la spital, după accident între un tramvai și un compactor
Foto: www.romaniatv.net

Trei oameni la spital, după accident între un tramvai și un compactor

5 știri, 47

Trei muncitori au ajuns la spital după ce au fost loviți de un compactor proiectat de un tramvai, în timp ce lucrau la asfaltarea podului care face legătura între Podu de Piatră și cartierul Alexandru cel Bun.

Adina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, a declarat pentru AGERPRES că un tramvai care circulă pe ruta 6, dinspre zona Podul de Piatră spre cartierul Alexandru cel Bun, a acroșat un cilindru compactor care circula neregulamentar pe stradă, acesta din urmă fiind proiectat în doi muncitori care lucrau la plombarea cu asfalt a podului. În același timp un autoturism care circula în aceeași sens de mers a încercat să evite impactul și a intrat la rândul său într-o basculantă cu bitum care staționa neregulamentar.

Cei doi muncitori și șoferul de pe compactor au fost duși la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, doi dintre ei fiind în stare gravă.

"S-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă. Au fost descoperite mai multe nereguli. Se efectuau lucrări neautorizate în zona drumului public, nu au fost luate măsuri de sănătate și securitate în muncă", a explicat Adina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iași.

Reprezentanții SMURD au precizat că la locul accidentului au intervenit trei echipaje de ambulanță.

"Pe Pasarela Alexandru a avut loc un accident soldat cu trei victime. La fața loc...

    Citește pe antena3.ro