Accident înfiorător în Sibiu! Doi oameni au murit după ce un TIR și un microbuz s-au ciocnit17Foto© cancan.ro

Accident înfiorător în Sibiu! Doi oameni au murit după ce un TIR și un microbuz s-au ciocnit

, 29 știri, 76 vizualizări

Un accident înfiorător a avut loc în zorii acestei dimineți pe o șosea din județul Sibiu. Șoferul unui TIR s+a ciocnit de un microbuz, iar în urma impactului violent, doi oameni au murit. Bărbatul aflat la volanul mastodontului a supraviețuit și, deși, s-a ales cu câteva răni, el a refuzat să meargă la spital.

Accidentul rutier grav s-a produs în această dimineață pe DN1, la km. 291, în zona Fantanita Haiducului. Potrivit informațiilor oferite de surse din cadrul anchetei, un autotren de transport lemne (fără marfă) s-a ciocnit frontal cu un microbuz. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul de 75 de ani al microbuzului, dar și pasagerul de 44 de ani au murit la locul incidentului

„S-au descarcerat doua persoane din microbuzul de marfa care erau decedate, doi barbati de aproximativ 44 si 75 de ani din Simeria. Soferului TIR-ului, un barbat de 56 de ani din Covasna, i s-au acordat ingrijiri medicale, dar a refuzat transport la spital”, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu.