Accident pe Centura București, în localitatea Tunari3Foto© stirileprotv.ro

Accident pe Centura București, în localitatea Tunari

, 8 știri, 10 vizualizări

Un șofer a murit în această după-amiază pe Centura București, în localitatea Tunari, pe sensul de mers către Otopeni, după ce a pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat. În urma impactului, mașina victimei s-a răsturnat. Circulația rutieră a fost deviată pe străzi adiacente, valorile de trafic fiind în creștere la acea oră.

În acest caz, se fac cercetări pentru a se stabili cauza și împrejurările producerii accidentului. Tot astăzi, o femeie din Bulgaria a murit în România, într-un grav accident petrecut pe DN5 (GALERIE FOTO). FOTO: Știrile Pro TV Citește și: Accident rutier pe centura Capitalei, luni după-amiază, între Otopeni și Mogoșoaia. Un TIR a lovit separatoarele de sens Accident mortal pe Centura Capitalei.

Un pieton a fost lovit de două mașini, la Chiajna O tânără moldoveancă, căutată de poliție după ce a provocat un grav accident pe Centura Capitalei Post-ul Accident pe Centura București, în localitatea Tunari. Un șofer și-a pierdut viața apare prima dată în Libertatea.ro.