Accident teribil în Cehia! Un microbuz plin cu români a fost distrus de un camion. Două persoane au murit, iar alte șase au fost rănite4Foto© antena3.ro

Accident teribil în Cehia! Un microbuz plin cu români a fost distrus de un camion. Două persoane au murit, iar alte șase au fost rănite

, 6 știri, 153 vizualizări

Un accident grav a avut loc în Cehia, unde un microbuz plin cu români a fost distrus de un camion, marți după-amiază. Evenimentul s-a petrecut pe o șosea din Cehia, la granița cu Germania.

Accidentul a avut loc la ora locală 14:20, în Tisova, regiunea Tachov. În microbuz se aflau opt români, iar femeia care stătea pe locul din dreapta șoferului a murit pe loc, la fel și un alt pasager, tot român. Ceilalți șase au fost răniți, doi dintre ei fiind în comă, informează site-ul tachovsky.denik.cz. (CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI! TREI MAȘINI S-AU CIOCNIT)

Impactul a fost unul puternic, iar la locul faptei a fost nevoie de intervenția mai multor ambulanțe și a două elicoptere, care au preluat trei răniți. Potrivit unui comunicat MAE, patru cetățeni sunt în stare critică și alți doi au suferit răni ușoare. Toate cele șase persoane rănite au primit îngrijiri medicale de urgență la fața locului, fiind ulterior transportate la unitățile medicale din zonă pentru asistență de specialitate. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN VRANCEA! A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU. 11 AUTOSPECIALE ȘI EPICOPTERUL SMURD AU AJUNS ACOLO)