Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul “Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer6Foto© cancan.ro

Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul “Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer

, 6 știri, 76 vizualizări

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu temutul cancer în stadiul 4, au relatat jurnaliștii din SUA. Apropiații săi au făcut un apel copleșitor pe contul lui de Facebook și au dezvăluit că urmează să i se facă și alte teste. Actorul care l-a interpretat pe Screech în “Salvați de clopoțel” se află într-un spital din Florida de aproape o săptămână, după ce “a simțit durere în tot corpul”, au transmis cei de la TMZ.

Conform surselor TMZ, Dustin Diamond a ajuns de urgență la un spital din Florida weekendul trecut, după ce a acuzat dureri în tot corpul și o stare generală de neliniște. Medicii americani i-au făcut actorului mai multe teste, printre care și o biopsie. În urmă cu câteva ore bune, ei au aflat diagnosticul crunt.

“Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.