Actrița Natașa Raab, diagnostic crunt: Mi s-a spus că am o boală incurabilă
Foto: jurnalul.ro

Actrița Natașa Raab, diagnostic crunt: Mi s-a spus că am o boală incurabilă

6 știri, 66

Binecunoscuta actriță Natașa Raab a făcut mărturisiri despre unul dintre momentele grele din viața sa, când a fost diagnosticată cu o boală incurabilă.

Îndrăgita actriță Natașa Raab trece ”Dincolo de aparențe” le emisiunea pe care Florentina Fântânaru o prezintă la Antena Stars.

Natașa Raab, care este cunoscută publicului larg și dintr-o celebră reclamă la lactate, vorbește despre frumusețea meseriei pe care o practică, dar și despre felul în care reușește să-și păstreze o gândire pozitivă indiferent de greutățile prin care trece.

Natașa Raab, care nu a putut avea copii, a dezvăluit că, de curând, a primit un diagnostic crunt. Cu toate acestea, pentru că soțul ei a susținut-o, a reușit să treacă cu bine peste această cumpănă din viața ei, deși nu i-a fost deloc ușor.

”Am avut un moment în care mi s-a spus că am o boală incurabilă și… am tratat-o ca pe o bătătură. Sigur, au fost momente în care am fost disperată, dar am avut parte de soțul meu care a fost alături de mine. Așa cum sunt și eu alături de el. Bunătatea și credința în bine, în mai bine, te face să fii puternic și că mergi mai departe.

Eu am o vorbă, aceea că răutatea te smochinește. Cel mai greu gând este acela că ai putea să fii o povară pentru ceilalți. Cred că oamenilor nu le este frică de moarte, ci de felul cum mor”, declară Natașa Raab în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

    Citește pe libertatea.ro