Actrița Olga Tudorache, în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias
Foto: www.puterea.ro

Actrița Olga Tudorache, în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

14 știri, 64

Olga Tudorache este în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență București, anunță REALITATEA TV.

”Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență Elias în data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea stării de sănătate, deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea inițială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali. În cursul dimineții zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanță cu evoluția imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineață în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Elias, pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat”, au anunțat reprezentanții spitalului, într-un comunicat de presă.

Olga Tudorache a împlinit 88 de ani, miercuri, 11 octombrie. A fost numită ”marea doamnă a teatrului românesc” pentru toată activitatea din teatru, film și academică.

Actrița s-a retras din viața publică în 2012, din cauza problemelor de sănătate. A fost decorată în 2006 cu Ordinul Național "Serviciul Credincios", iar în 2013 a primit Decorația Regală,,Nihil Sine Deo", pe scena Teatrului Mic.

    Citește pe puterea.ro