Sandra Bullock a fost hărțuită sexual la vârsta de 16 ani
Foto: www.romaniatv.net

Sandra Bullock a fost hărțuită sexual la vârsta de 16 ani

5 știri, 33

Artista a mai spus în același interviu că a evitat să vorbească public despre incidentul petrecut în adolescența ei deoarece s-a temut că în acea epocă nimeni nu ar fi crezut-o, informează Press Association.

Sandra Bullock a devenit astfel cel mai recent star de la Hollywood care a vorbit public despre propria sa experiență de viață în ceea ce privește comportamentele sexuale neadecvate după apariția mișcărilor #MeToo și Time's Up.

Actrița americană, care a donat 500.000 de dolari în contul mișcării Time's Up, a acordat un interviu pentru revista InStyle. "E ușor să donezi bani unor persoane care sunt incredibil de curajoase și deschise", a declarat ea.

"Însă Time's Up nu este doar despre actori - este despre fiecare mamă singură care a fost abuzată, intimidată și hărțuită sexual și care încearcă doar să trăiască în siguranță în fiecare zi. Îmi place și asociația All Raise, care a încheiat un parteneriat cu Time's Up pentru a reduce ecartul existent în ceea ce privește finanțarea femeilor și minorităților în industria tehnologiei", a adăugat vedeta americană.

"Este datoria noastră să facem tot ce putem pentru a ajuta. Pot să spun cu certitudine că nu există nicio persoană pe care să o cunosc și care să nu fi trecut printr-o anumită formă de hărțuire sau care să nu cunoască pe cineva care a trecut prin așa ceva", a adăugat ea.

"Pentru mine s-a întâmplat când aveam 16 ani. Aju...

    Citește pe stirileprotv.ro