Acuzații grave împotriva Liei Olguța Vasilescu: „A servit ceva sau a fumat iarbă, bun, eu știu că ea mai servește”2Foto© mediafax.ro

Acuzații grave împotriva Liei Olguța Vasilescu: „A servit ceva sau a fumat iarbă, bun, eu știu că ea mai servește”

, 10 știri, 21 vizualizări

Olguța Vasilescu a afirmat, într-o postare joi pe Facebook, că este bine că liberalii avertizează din timp că au intenția de a tăia salarii și a da afară bugetarii atunci când PNL va veni la guvernare, fiindcă așa măcar lumea știe la ce să se aștepte. Ea a adăugat că după ce Opoziția a mințit atunci când PSD-ALDE a votat legea salarizări, acum liberalii reproșează că sunt prea mari creșterile salariale.

„Am văzut o declarație. Alte mizerii de fake news-uri. Aici vreau să spun limpede și clar. Supărată că ne-am dus în fieful domniei sale, doamna Olguța Vasilescu a dat o declarație de zici că a fumat ceva, că Orban și cu PNL vor să dea afară 500.000 de angajați și că vor să taie salariul minim. Asta e declarația Olguței Vasilescu. V-am spus a servit ceva sau a fumat iarbă.

Eu știu că ea mai servește, că asta e. Cum să minți cu așa ceva? PNL este adeptul creșterii veniturilor românilor, dar nu pe hârtie, cum face PSD. Ei le cresc pe hârtie și în timpul acesta dau drumul la inflație și creșterea prețurilor mănâncă complet orice fel de creștere a veniturilor”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la Brăila.