Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei7Foto1Video© bzi.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Andrei

, 8 știri, 12 vizualizări

Botezul celui mai dulce “Ardei” a adus impreuna familia, prieteni noi, dar si prieteni vechi care toate seara s-au bucurat unii de altii si au depanat amintiri din timpuri frumoase: “Cel mai emotionant la astfel de evenimente este ca ne vedem cu oamenii pe care ii iubim, cu toti cei care ne sunt in inima, fie ca sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, a povestit emotionata Adela.

Parintii micutului “Ardei” i-au avut alaturi pe ringul de dans si la schimbul de pase, glume si amintiri pe Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Razvan si Irina Fodor, Cabral si Andreea Ibacka, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu si Catalin Mitulescu, pe fostii ei colegi de la DJ Project, colegii Adelei de la “Vorbeste lumea” si ai lui Radu de la “Insula iubirii”.

Invitatii Adelei si ai lui Radu s-au putut bucura de recitalul de suflet pe care l-a pregatit fratele actritei alaturi de trupa sa: “Bobo mi-a facut o bucurie uriasa si a cantat la petrecere. A fost prima data cand intreaga familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensa pentru muzica si de talentul lui de chitarist si solist. Cu totii am dansat si l-am aplaudat de la inceput pana la sfarsit, fie ca era o piesa de la Compact sau de la Pink Floyd.”