Adjunctul Poliției Locale Slatina a rămas fără permis, după ce a lovit doi pietoni pe trecerea de pietoni4Foto© realitatea.net

Adjunctul Poliției Locale Slatina a rămas fără permis, după ce a lovit doi pietoni pe trecerea de pietoni

, 9 știri, 5 vizualizări

Adjunctul Poliției Locale Slatina, Ilie Scaete, a rămas fără permis și i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, după ce, luni, a lovit doi pietoni. Din primele cercetări, pietonii traversau regulamentar o stradă din centrul orașului Slatina, relatează Mediafax.

Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-a petrecut, luni, pe bulevardul A.I. Cuza, în fața Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” din oraș.

„Un bărbat de 55 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul. Slatina, în dreptul Bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere față de două persoane, una de 15 ani, din comuna Rusănești, și alta de 34 de ani, din comuna Vădastra, acroșând cele două persoane. Victimele au fost conduse chiar de șofer la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.