Adolescent de 15 ani, răpit din mașina tatălui său la Vaslui

Adolescent de 15 ani, răpit din mașina tatălui său la Vaslui

32 știri, 79

Adolescent de 15 ani, răpit din mașina tatălui său la Vaslui. Polițiștii caută acum băiatul care a fost luat de persoane necunoscute care l-au lovit pe părintele său.

Incidentul s-a petrecut azi, în jurul orei 12.15. Polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un altul a tras copilul din mașină, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

”Polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturismul oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care cei doi au fugit într-o direcție necunoscută. Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Minorul a fost dat în urmărire generală și consemn la frontieră

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră. Băiatul se numește Țibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurți, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi s...

    Citește pe libertatea.ro