Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia3Foto© antena3.ro

Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia

, 7 știri, 85 vizualizări

Adolf Hitler Uunona este acum administrator de district în urma alegerilor regionale din Namibia.  Ceea ce sună ca o glumă proastă este adevărul. Adolf Hitler Uunona, numele său complet, a câștigat 84,88% din voturi și va contribui în viitor la modelarea politicii din regiunea Oshana, scriu ziariștii de la heute.at. Tatăl său l-a numit după acest om și, probabil, nu a înțeles ce a reprezentat Adolf Hitler, explică „Bild”. Politicianul nu are nimic în comun cu omonimul său din al treilea Reich.

Chiar și pentru el, în copilărie, acesta era pur și simplu un nume. Abia la vârsta adultă a înțeles atunci că acest om „voia să subjuge întreaga lume”.

Uunona subliniază: „Nu am nimic de-a face cu oricare dintre aceste lucruri”. El nu vrea să schimbe numele, este în toate documentele oficiale. Adolf nu este un nume neobișnuit în fosta colonie germană din Africa de Sud-Vest. Există străzi cu numele Bismarckstrasse și Bahnhofstrasse, un ziar în limba germană, posturi de radio germane și nume de locuri germane precum Lüderitz, Mariental și Helmeringhausen.