Adrian Năstase, despre moțiunea de cenzură: “Pentru PSD, ar fi util să fie adoptată”
Foto: www.libertatea.ro

Adrian Năstase, despre moțiunea de cenzură: “Pentru PSD, ar fi util să fie adoptată”

9 știri, 15

Opinia lui Adrian Năstase despre moțiunea de cenzură. Adrian Năstase și-a spus opinia despre moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD) împotriva Guvernului Grindeanu, pe blogul personal.

Fostul premier face o analiză amănunțită a actualei crize politice din România și spune că “ar fi util pentru PSD ca moțiunea de cenzură să fie aprobată”.

“Atunci când, la Hotel Confort, partidul mi-a retras, în 2006, sprijinul politic, a doua zi mi-am anunțat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Deși am considerat acea decizie nedreaptă. De aceea, cred că Sorin Grindeanu trebuia să-și dea demisia din funcția de premier, după decizia unanimă a CEx. Chiar dacă el consideră acea decizie nedreaptă. Putea să se bată apoi în interiorul partidului pentru a dovedi că acuzele sunt nejustificate.

Soluția pe care a ales-o este nefericită pentru partid. În definitiv, și el a fost o vreme membru al CEx și a participat la alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al partidului.

    Citește pe libertatea.ro