Adrian Năstase, după ce Guvernul Dăncilă a căzut: Mulți oportuniști sau șobolani vor sări din barcă© stirileprotv.ro

Adrian Năstase, după ce Guvernul Dăncilă a căzut: Mulți oportuniști sau șobolani vor sări din barcă

, 7 știri, 33 vizualizări

Potrivit acestuia, prin votul la moțiunea de cenzură "s-a încheiat o perioada de decizii eronate ce au dus la pierderea guvernării".

"În urmă cu mai multe luni, scriam că exista trei obiective pe care le poate urmări Viorica Dăncilă - câștigarea alegerilor prezidențiale (obiectiv ce pare redus la intrarea în turul doi), păstrarea guvernării până la alegerile parlamentare (obiectiv pierdut) și reconsolidarea partidului, ca obiectiv pe termen lung. O analiză a greșelilor comise va fi făcută, fără îndoiala.

Aș menționa, între altele, configurarea, de către Dragnea, a listelor PSD pentru parlamentare, liste bazate pe agende de telefon și pe interese clientelare - ceea ce a permis trădări și tranzacționism, lipsă de voință și de coerență în Parlament. Au lipsit de pe aceste liste personalități marcante, în special în domeniul juridic. 'Masa de manevra' gândită de Dragnea s-a împrăștiat în funcție de bătaia vântului. Nu vreau să învârt cuțitul în rană, dar acest al doilea semnal de alarmă trebuie luat în calcul foarte serios", a scris Năstase vineri, pe blog, potrivit Agerpres.