Adrian Porumboiu, despre introducerea sistemului VAR în Liga 1: „Îl aștept la fel cum aștept să învie soacră-mea!”© video.gsp.ro

Adrian Porumboiu, despre introducerea sistemului VAR în Liga 1: „Îl aștept la fel cum aștept să învie soacră-mea!”

, 5 știri, 32 vizualizări

Începând cu sezonul competițional 2020-2021, Liga Profesionistă de Fotbal va implementa sistemul de arbitraj video (VAR) la meciurile disputate în Liga 1. (DETALII AICI)

Fostul arbitru consideră că sistemul VAR nu subminează autoritatea arbitrilor.

„Aștept introducerea VAR în Liga 1 în aceeași măsură în care aș aștepta să învie, Dumnezeu s-o ierte, soacră-mea. Ce treabă am eu? Pentru mine e fără nici un fel de importanță. N-am niciun punct comun și chiar nu mă interesează acest subiect. Într-adevăr, ca om care mă mai uit și eu la unele meciuri mai importante din Liga 1, VAR-ul este o soluție. Chiar dacă unii spun că diminuează din autoritatea, din personalitatea unui arbitru.

Important este ca decizia să fie corectă, o decizie importantă este mult mai importantă decât așa zisa personalitate a unui arbitru.Personalitate înseamnă să iei deciziile corecte. Dacă te ajută să fii corect, să dai decizii corecte, sistemul este mai mult decât benefic pentru fotbal și pentru competiție”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP Live.