Adrian Vasile, noul antrenor principal al echipei feminine de handbal CSM București3Foto© agerpres.ro

Adrian Vasile, noul antrenor principal al echipei feminine de handbal CSM București

, 6 știri, 7 vizualizări

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, a declarat, joi, că revenirea pe teren a Cristinei Neagu întârzie deoarece au existat "câteva piedici" în procesul ei de recuperare după ruptura de ligamente suferită la sfârșitul anului trecut. "E foarte greu să spun când va reveni Cristina. Ea e prima care își dorește să se întoarcă pe teren cât mai repede. Noi o așteptăm.

Într-adevăr, sunt niște piedici în procesul ei de recuperare. Este sub control atent din partea staff-ului medical. Mi-e greu să spun când se va întoarce, dar sper cât mai curând", a spus tehnicianul înaintea antrenamentului desfășurat la Sala Apollo din Capitală.

"În Europa de Est pentru o asemenea accidentare se stă șase luni, în zona de nord a Europei se stă 19 luni, iar în Statele Unite se stă între 9 și 12 luni. Noi ne-am obișnuit cu această perioadă de refacere de 6 luni și ar fi foarte bine să o avem pe Cristina repede în teren. Însă, după cum am spus, au existat câteva piedici în procesul ei de recuperare care fac să întârzie revenirea ei.